Dåliga opinionssiffror för oss

Dåliga opinionssiffror för oss . Jag tycker det är helt väntat då man under ett år styrt med alliansens budget och idag styrt 25 dagar med en Egen S-budget. Då tappar man i förtroende få man inte fått leverera det man gått till val. Jag tycker partiföreträdarna i regeringen varit dåliga på att tala om hur det ligger till. Vi har inte kunnat styra som vi vill när allansens budget med stöd av Sverigedemokraterna var den som blev gällande.

Det är som sagt alliansens budget som gällde. Inte undra på att väljarna flyr när de inte fått reda på sanningen. Alliansen och främst moderaterna har inte talat om att att det är deras budget som gäller. De har enbart kritiserat regeringen men inte talat om hur det ligger till. Nu har de inte minst moderaterna helt ändrat sin politik och gått i från sin politik och lämnat de nya moderaterna och blivit de riktigt gamla moderaterna. Det klassiskt gamla moderaterna nämligen den gamla högerpolitiken.

Det har än en gång besannats att media är en del i högerpropagandan. Jag har inte hört en enda analys där media sagt att det kanske inte är så konstigt att S backar då man inte kunnat genomföra den politik vi gick till val på. Huvuddelen av politiken man vill genomföra finns i budget. Som jag sa inledningsvis så har regeringens politik verkat i 25 dagar. Det är sanningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.