Viktig match igen för Björklöven

Viktig match igen för Björklöven. Timrå hemma står det i matchprogrammet och vi hoppas på vinst för att närma oss kvalspel. Men mot Timrå vinner man inte mot om man inte gör ett gediget jobb på alla platser. Tyvärr blev det en skada igen på Ekeståhl-Jonsson och även Kim Karlsson är borta efter det överfall han råkade ut för.

Lördag den 6 är det företag som bjuder på entre genom att betala 1kr eller2kr eller till och med 5kr för varje åskådare. Jag har själv engagerat mig och hjälpt till att sälja och det går bra tycker jag. Kostnaden för företag blir max 6000 för en kr och 12 för två och för varje kr man är med får man två biljetter som även innehåller middag för två personer på Invito för herrmatchen. I priset ingår även Lövens Damer mot MoDo,s Den som är intresserad kan höra av sig till kansliet eller till mig.

Ska inte upprepa att vår VD Fredrik Åkerblom sagt upp sig. Men ta och läs intervju ven med honom i VK. Det känns inte bra när pressen blir så hård att man känner sig tvingad och sluta och mest bekymrad blir jag av allt hot som finns överallt till och med inom ungdomsidrotten. Det är många ledare som gör ett fantastiskt jobb ute i föreningarna och det skamligt att dessa ledare ska hotas på olika sätt. Här kan du läsa varför Fredrik slutar som VD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.