Kim Karlsson borta hur länge

Kim Karlsson borta hur länge? Ingen kan dag säga när Kim Karlsson är tillbaka efter det brutala överfallet som Robin Jacobsson gjorde på honom när Leksand var här på besök. Det har snart gått de sex matcher som han blev avstängd och kan börja spela igen.

Det är fel på straffskalan när inte Leksand drabbats av något straff utan det blir Björklöven som straffas hårdast då en av lagets bästa spelare kanske inte kan spela mer under denna säsong. Han är och skulle ha varit en viktig kugge för Löven i kampen om en kvalplats och spelade bra och ingen utanför Leksand vet om det gått ut order från Leksand att ta Karlsson hårt.

Matchen var inte alls förlorad när Kim Karlsson blev överfallen. Jacobsson kan som sagt snart spela medan Kim Karlsson som överfölls inte kan spela. För att få bort överfallen måste straffskalan göras om och även klubben som genomför överfallen måste straffas hårt både i den enskilda matchen och även drabbas av poängavdrag och böter. 5 minuter och matchstraff är alldeles för lindrigt.

Dessutom har de hela truppen att tillgå efter 6 matcher. Det är även märkligt att de har fått spela kvar i Allsvenskan eftersom de inte haft ordning på ekonomin. Björklöven tvingades till nedflyttning trots att de räddades ekonomiskt. Ingen likhet inför hockeylagarna. Det är även fler klubbar som inte har ordning på ekonomin om man i det fallet ska tro på vad media skrivit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.