Intressant avslöjande om Sverigedemokraterna

Intressant avslöjande om Sverigedemokraterna. Det har framkommit i en studie gjord av Södertörns högskola. Deras väljare litar mindre på andra, de tror ofta att personer innerst inne är egoister och har den mest negativa människosynen.

 Av vår rapport framgår att sverigedemokrater som grupp har en lägre grad av tillit till människor i allmänhet, till politiker och till riksdagen. De tycker inte heller att det är lika viktigt att leva i en demokrati som andra partiers väljare, säger forskningsprojektets ledare Maria Sandgren till DN.

När man hör detta så känns det som om forskningen hittat mitt i prick. Speciellt viktigt är att det framkommit att det är inte riktigt viktigt att leva i en demokrati. Vi ser också att de haft massor med interna problem i partiet inte minst partidemokratin som varit förbehållet några få att leda och tolka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.