Guppen för farthinder byggs fel

Guppen för farthinder byggs fel. Jag vet inte om det är dåliga beställningar, dåliga konsulter eller dåliga byggare som är orsaken till detta. Jag ska ta de som finns efter Storgatan tex vid Handelsbanken. Det ser nästan en blind att det går inte att bygga gupp av dessa små stenar. Det trycks ihop åt alla håll och de håller inte mer än ett år. Jag tycker inte guppen ska bort men det måste vara alldeles för dyrt med nuvarande kvalité. Bygg dem med förbeställda tjocka betongblock så håller de. Med stenar som nu är det dessutom fult. Strandgatans gupp är även skadade hela vägen

Vi korsningen Brogatan Kungsgatan gjordes de om på ett litet annorlunda sätt där det är som ett krondike strax innan man gör upp på guppet och man blir orolig att bilens front ska få sig en riktig smäll. I vilket fall som helst måste systemet fungera bättre och det måste vara dålig ekonomi att inte bygga dessa gupp så att de håller.

En kommentar

  1. Magnus Fjellström

    Det är inte ofta jag håller med dig Lennart, men den här gången gör jag det verkligen. Formgjutna i betong måste ju vara galet mycket billigare dels att tillverka och sedan att sätta ut, både kortsiktigt billigare och långsiktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.