Dessa satans mördare tror jag Palme sagt

Dessa satans mördare tror jag Palme sagt. Det som nu ständigt sker av Jihadister, IS, eller Daesh eller Daish vad de kallas. Visst är de terrorister men de gör det för att de vill att världen ska styras enligt deras egen extrema tolkning av Sharia lagar och bilda ett kalifat. Som förklaras på detta sätt kortfattat.

Sharia eller shar+¾a (arabiska: 41J9) `ar+¿ah) betyder ursprungligen ”vägen till vattenkällan” eller ”lagen av Gud” och är ett begrepp inom islam som avser texter i religiösa urkunder som ligger till grund för islamisk rätt.
Sharia är en idé om en gudomlig rätt, och dess tolkning fiqh utgör konkreta lagar och normer. Dessa stöder sig på föreskrifter i 350 verser i Koranen(Muhammeds uppenbarelse), samt på exempel ur Muhammeds sunna, som återfinnes i haditherna.

Vad ska man egentliga säga är det ett religionskrig som de startat. Det är lika klart att det finns stater som stöttar och finansierar dem och att Saudiarabien ett av dessa länder. Vi kallar dem terrorister men jag tycker vi måste döpa om detta till ett religionskrig.

De är ju så fruktansvärt fanatiska att dessa människor som gör dessa attentat är beredda att spränga sig till döds för att ta med sig andra in i döden. Vilka människor är det som får människor att göra detta. Det finns i moskéer i Sverige och Europa att man haft misstankar om att Imamer i sina moskéer vara delaktiga i krigarrekryteringen.

Det är nog ställt inom alla tvivel att Daesh eller IS som de kallas krigar på ett sätt som inte följer några regler som finns hur och vad man får göra i krig. Vi har fått berättas om våldsamma övergrepp på barn och kvinnor och våldtäkter och avrättningar av män från olika grupper

Det här visar på att den fria rörligheten är ett fiasko. Ingen vet hur många som lyckats komma in i Europa med falska handlingar och stulna pass. Har de en gång kommit in i Europa har de möjlighet att röra sig fritt. Det har fattas beslut om temporära gränskontroller men jag tycker de ska göras permanenta.

Den fria rörligheten gynnar bara terrorister och gör bara att brottslingar och terrorister kan röra sig fritt över gränser. Detta är ett ett krig och då måste världen hjälpas åt och då finns inga andra medel än marktrupper och andra aktiviteter där man vet att de håller hus i stora eller mindre grupper. Agera och grip dom är en uppgift för hela världen och vi vill inte styras enligt deras lagar. De har rebellgrupper i Syrien, Irak,Libyen,Libanon, Nigeria, Jemen, Egypten. Stefan Löfven sa i går i TV att de går inte att förhandla med utan att de måste bekämpas med våld för det är det enda som biter och jag är övertygad om att han har helt rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.