IS-krigare kom hit redan förra året

IS-krigare kom hit redan förra året. De IS-terrorister som uppges vara
i Sverige kom hit redan i början av förra året från Irak. Ledaren för gruppen står IS-ledaren al-Baghdadi nära. Avsikten ska ha varit att slå till i Stockholm.De ska utföra specialoperationer för att tvinga Sverige att lämna den militära alliansen mot IS.

Säpo och polisens nationella operativa avdelning (Noa) har sedan tidigare ”undersökt ny information” som inkommit och är fortsatt i stabsläge.
Terrorhotsnivån mot Sverige har inte höjts av Säpo. Det gäller nu att gripa dessa människor innan det är för sent. Det är bra att säkerhetstjänsterna jobbar tillsammans i kriget mot IS och utbyter information med varandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.