Kungen tyckte att media förlöjligade honom

Kungen tyckte att media förlöjligade honom. Jag måste säga att det tycker även jag. Det gjorde Kungen i Svt i går. Men det är inte bara kungen som blivit förlöjligande. Det finns media som har svårt att skilja på granskning och drev som har ett annat syfte. Jag saknar de riktiga journalisterna och i våra dagstidningar i länet finns det några få kvar och på VK är det nog bara Brodin kvar. Där blir det aldrig fel och han är dessutom påläst innan han frågar vilket är en fördel. I övrigt tyckte jag det var ett bra reportage inför hans 70 årsdag av Cleas Elfsberg, en duktig journalist. I Svt finns det en del som är riktigt otrevliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.