Vad har man för fel i huvudet när man saboterar

Vad har man för fel i huvudet när man saboterar. Nu menar jag de som betett sig som terrorister och har gett sig på växter som är oerhört svåra att ersätta och klottrar i Arboretum Norr. Det sket också skadegörelser bland annat på grillplatser. Att ge sig på den stiftelsen som har till uppgift att få fram växter som passar vårt klimat så vi slipper de växter som inte klarar vårt klimat.

Klotter har jag aldrig gillat och nu har väggarna klottrats ner för en stiftelsen som vill hitta och dra upp växter från världens alla hörn.Jag ogillar klotter men har inte i min vildaste fantasi kunnat tro att klottrare skulle ge sig på oskyldiga växter som har sina rötter i andra delar av världen. Det kanske är dags att sätt upp övervakningskameror även på sådana platser som ett arboretum.

Arboretum Norr som finansieras av alla som tror på att vi måste få fram växter som tål det klimat som vi lever i även om klimatet ändrats. Jag hoppas att någon vet vem som förstört detta och inte minst växterna så är jag helt säker på att stiftarna kan tigga ihop en belöning till de som kan tipsa så att terroristerna åker dit. Tänk så meningslöst liv de som beter sig på detta sätt har .

6 kommentarer

 1. Erik

  Håller helt med dig om att detta är beklagansvärt, men ”terrorister”? Är det verkligen klokt att urlaka detta ord i dagar som dessa?

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   De dödar ju växter och de som dödar människor kallas av alla terrorister

 2. Fundersam

  Men varför normaliserar ni politiker den här grovt kriminella livsstilen, som går ut på att förstöra och förfula samhället så mycket som det någonsin är möjligt, genom att erbjuda dom här brottslingarna graffitiväggar osv?

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Nu får du nog be om ursäkt för det har jag aldrig gjort

 3. litentanta

  Jag är lika fly förbannad över vad som har hänt, älskar att promenera omkring på Arboretum Norr och kan lätt placera stället som nr 1 på listan över ställen jag älskar i Umeå MEN Lennart för satan! Kan du aldrig tänka efter före du skriver? Det här handlar inte om terrorism, det är vandalism, det är idiotiskt beteende och det är illa, men tänk lite på vilka ord du använder….

  /umeåbo som börjar tröttna på grodorna som hoppar fram vare sig du pratar eller bloggar.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Men det är terrorismen mot växterna. De kallar ju alla självmordsbombare terrorister och det måste man kunna kalla även de som tar död på växterna på det sätt som man gjorde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.