VK är inte alls så duktiga som de säger

VK är inte alls så duktiga som de säger

VK är inte alls så duktiga som de säger. I dagens VK har de en artikel om vem som är Socialdemokraternas huvudtalare i Umeå som är Magdalena Andersson. Så sätter man in en bild på landshövdingen Magdalena Andersson i stället. Jag garanterar att Landshövdingen aldrig skulle hålla ett 1 majtal för Socialdemokraterna. Att man inte har bättre koll på sådant tycker jag är illa. Skärpning VK

3 kommentarer

 1. LL

  Bra Lennart
  Härligt att någon är vaken
  inte är det som man läser i tidningarna
  det kan man nog ta med en nypa salt.

 2. Sixten

  Men varför måste du förstöra en Valborg och berätta den förfärliga sanningen för risken är ju att finansministern kommer med nån ny skattechock igen i Umeå.DN gör också fel, idag en helsida om kommunals nya avtal där allt redovisas utom det viktigaste för läsaren nämligen lönen.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Ska vi ha mera välfärd kostar det pengar och inkomsten heter skatt. Hittar man en skatt för bankerna som hjälper de som vill smussla undan kravet på skatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.