Obamas halvbror tänker rösta på Trump

Obamas halvbror tänker rösta på Trump. Han har intervjuats av New York Post. Halvbrodern som heter Malik bor i Kenya men är skriven i USA och har därmed rösträtt. Barack Obamas halvbror Malik känner sig som en republikan och tycker att Donald Trump talar från hjärtat. Därför tänker han rösta på The Donald  i höst. Jag känner mig som en republikan eftersom de inte står för samkönade äktenskap och det tilltalar mig, säger han till tidningen. Ja vad kan man annat säga än att Trump inte står för att människor är lika mycket värda. Han ska ju även bygga en lång mur mot Mexico för att han vill inte ha invandring.

5 kommentarer

  1. Basic Rules

    Du kommer med osanning där Lennart.
    Den illegala invandringen från Mexico har ökat dramatiskt sen Demokraterna och den Republikanska Eliten, förespråkat amnesti åt de ca 11 miljoner som illegalt befinner sig i USA. Se Breibart.com.
    Enligt en anonym källa inom den amerikanska gränspatrullen så är en stor del av de som korsar gränsen illegalt brottslingar som undflyr fängelsestraff. Jmf terrorist invandringen till EU och Sverige, fast legalt då naturligtvis.
    Förespråkar du då i konsekvens vad du säger illegal invandring till Sverige?

      • Basic Rules

        Det är upp till situationen/verkligheten om ”murar” ska byggas. Alla är inte fysiska, vilket ges av vår (av Alliansen+ MP) egenhändigt skapade flyktingkaos.

  2. Joachim

    Alla partier kör över sina väljare oavsett land. Allt fler börjar förstå att partipolitiken är en ren bluffkuliss som inte leder till något annat än att det blir sämre för folket. Det kan nämligen inte bli på något annat sätt med tanke på själva mekaniken i nuvarande system. Allt fler börjar alltså förstå att finansvärldens girighet och krav på evig tillväxt skapar stora problem ute i realekonomin och för miljön. Sveriges alla riksdagspolitiker utom modiga Valter Mutt och Annika Lillemets verkar för att bevara detta fullständigt ohållbara system som bygger på att några få skall bli allt rikare på allt fler människors bekostnad.

    Mängden pengar som politiken i Norrland tilldelas är helt avgörande för vilka politiska beslut som är möjliga. Utan pengar kan ingen politik bedrivas, det förstår alla. Hur påverkas demokratin och politiken om makten över pengarna ligger helt i privata händer borde fler inom börja fråga sig? Är det inte olustigt att politiken saknar kontroll och inflytande över mängden pengar som styr politiken och dess möjligheter samt beslut?

    Dessa fundamentala frågeställningar kommer aldrig ens upp till diskussion inom lokalpolitiken. Istället utan att ens veta hur pengar skapas så kämpar man på i motvinden och gör man så gott man kan med den ständigt krympande penningpåsen som man tilldelas. Man undrar ju varför ingen inte ens ifrågasätter hur mängden pengar i samhället blir mindre och som leder till nedskärningar TROTS att Sverige lånar in MER pengar som ÖKAR den TILLVÄXT och BNP som Löfven och finansministern skryter om.

    Samtidigt gör bankerna större vinster än någonsin trots att deras huvudprodukt ränta(på pengar skapade ur luft) är lägre än någonsin, inte heller detta väcker några större frågetecken hos lokalpolitikerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.