Det pågår ett krig mot knarket i Filippinerna

Det pågår ett krig mot knarket i Filippinerna. Polischefen säger att det är tillåtet att döda langare Det är hårda tag och hundratals personer hardödats av polisen under Filippinernas president Rodrigo Dutertes hårdföra krig mot knarket.Man tror inte det är sant för nu uppmanar landets högste polischef
Ronald dela Rosa missbrukarna själva att ta livet av narkotikahandlarna, enligt nyhetsbyrån AFP. ”Vill ni döda dem? Varsågoda. Det är tillåtet, eftersom det är ni som är offren, sade polischefen i ett tv-sänt tal, enligt nyhetsbyrån. Talet hölls inför hundratals narkotikamissbrukare.

Visst är det bra att man för ett krig mot knarkhandeln men att uppmana missbrukarna att döda langarna är att gå för långt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.