Vilken kanonstart i WORLD CUP 2016

Vilken kanonstart i WORLD CUP 2016. Sverige fick en drömstart i World Cup. Sverige besegrade Ryssland med 2-1 efter mål av Gabriel Landeskog och Victor Hedman. Spelet har var inledningsvis jämnt men Sverige avgjorde efter två snabba mål i mitten av andra perioden.

Detta var en riktig uppvisning i lagspelet ishockey. Ryssland var uppgivna och lyckades inte skapa något tryck vid det svenska målet. Men i slutsekunderna blev det nerv i matchen efter en sen reducering av Ryssland som sedan fick ett mål helt rätt bortdömt med några sekunder kvar. Den ryska storstjärnan slog in pucken med handen men protesterade . Både målet och det bortdömda målet skedde under sista minuten.

Henrik Lundqvist spelade inte på grund av sjukdom. Jacob Markström gjorde en bra insats och bättre tror inte jag Henke Lundkvist kunde ha spelat. Det var första gången på tolv år som Sverige slog Ryssland i en viktig match. Och det var väl värt att sitta uppe och titta på denna fina laginsats av Tre Kronor.

Många spelare gjorde enorma insatser men kungen på iden var ändå Viktor Hedman, en sån back skulle Löven behöva. Den andra matchen blev en enkel seger för ett lag som heter Nordamerika som besegrade våra grannar Finland med 4-1 men hela den matchen orkade jag inte se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.