Donald Trump är en tafsande gubbe

Donald Trump är en tafsande gubbe. Det har dykt upp över 10 fall där kvinnor trätt fram och berättat om sexuella trakasserier. Men det är helt säkert många många fler som råkat ut för honom men inte törs berätta om detta för att de är rädda för honom.

Den som senast berättat att Trump tafsade på henne är Miss Finland från 2006 Ninni Laaksonen som anklagar Donald Trump för att ha tafsat på henne i USA i juli 2006. Hon deltog då i tv-programmet ”Late Show with David Letterman” tillsammans med andra tävlande i Miss Universum.

Hon har sagt till tidningen Ilta-Sanomat att Trump stod alldeles bredvid mig och klämde mig plötsligt på rumpan. Han tog i riktigt ordentligt. Hon säger också att Trump höll
händerna på missernas knän då han talade med dem. När man hör och ser hans beteende förvånas jag inte ett dugg

En kommentar

  1. Roland Larsson

    Jävla skitprat du kommer med – presentera fakta för helvete. Ungefär samma fakta som gäller idioten och svetsaren Löfven som borde stannat på fabriken för många år sedan. En sådan idiot har jag aldrig sett sedan den stora förrädaren Olof Palme. Den man som gick i bräschen för att förstöra vårt fosterland Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.