USA,s president kan ge sig

USA,s president kan ge sig. Donald Trump har twittrat om att han gått med på att betala 230 miljoner kronor i förlikning i rättsfallet med Trump University. Han menar att han var för upptagen för att ta en rättegång. Visst är han upptagen men inte tror jag det är av det skälet han betalar 230 miljoner kronor Han sa att
Det ENDA dåliga med att vinna presidentvalet är att jag inte hade tid att gå igenom en lång rättegång och vinna i Trump University-fallet. Synd! 

Skolan har anklagats för att ha lurat fastighetsmäklarstudenter att betala för program på vad de felaktigt trodde vara ett auktoriserat universitet. Där skulle de få lära sig hemligheterna  bakom Trumps fastighetsinvesteringar.
Trump har en lång historia av rättstvister och i mars sa han att han aldrig förlikas eftersom alla då börjar stämma en . Ja det är väl helt klart att det aldrig blir rättstvister om man har rent mjöl i påsen.

Nu utsågs han till president i går även om några republikanska elektorer röstade emot men det var nog mera ett spel för galleriet. Däremot får vi väl se om han ändrar attityd och blir lite mera stadsmannamässig. Det har inte gått all läsa i svensk media hur han gjort med sin stora bolagskoncern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.