Det går inte en dag utan det är något om Trump

Det går inte en dag utan det är något om Trump. Han som på fredag blir USA,s president. I går var det två saker som jag inte tycker han överhuvudtaget har med att göra. Han tycker Merkel släppte in för mycket flyktingar. Däremot fick vi inte höra hur jan ska ha gjort. Ska de skickas tillbaka eller inte. Det finns konventioner som rör flyktingar och frågan är om han kommer att respektera dessa och andra internationella regler.

Han sa samtidigt att han tycker det är bra att Storbritannien lämnar EU och det kan jag förstå eftersom han är rädd för att han inte kan tvinga EU åt något visst håll medan han har större möjligheter om Europa splittras.

Jag tror dessutom att det är märkligt att han över huvud taget kan lita på Putin mest av alla. Det är starka indicier på att Putin har hållhakar på honom vad de nu består av. Det är självklart mera än att han haft prostituerade på hotellet utan snarare de affärsförbindelser både Donald Trump haft med Ryssland liksom några av han medarbetare.

Jag tror inte Trump blir någon som kan skapa fred ii mellanöstern utan snarare tvärtom. Han gör nog en högersväng för Israel och någon Palestinsk stat kommer han aldrig att stötta. Det blir nog mera bomber i området för om ha lierar sin med Putin kan de bomba skiten ur IS som han sagt. Han har även kommit i konflikt med Amerikanska säkerhetstjänsterna trots deras bevis och verkar ha större förtroende för Ryssland och deras spionorganisation.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.