Dessa s

Dessa s….s domare som förstör ishockeyn. Är inte hemma och ser matchen live men det är ett justietsemord eller blindhet att de inte ser att det kan aldrig vara en tydligare offside när Almtuna gjorde 1-0. Nu är det inte bara huvuddomare som förstör svensk ishockey. Hade man haft ett tvådommare system så hade en av huvuddomaren blåst av. Jag bar konstaterar att när det gäller domslut, huvuddomare eller linjemän kan man tro att alla spelat på matchen eller andra matcher hos svenska spel.

2 kommentarer

  1. Hajen

    Javisst är det så, varför tror du att Leif ”köpte” in sig!? Leif är ingen sosse han är en grym affärsman som tänker på sig och sina pengar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.