Trump har svårt att följa lagstiftningen

Trump har svårt att följa lagstiftningen. Han har gett order om fristäder inte ska få statliga bidrag. Städerna Chicago och Los Angeles, hjälper inte myndigheterna att aktivit leta efter papperslösa. Detta dekret har lett till stämningar från delstatsåklagare, då de säger att den ordern kommer de att bevisa att den strider mot konstitutionen dvs. Grundlagen.

Vad gör då Trump för motåtgärd, Han vill överklaga detta bakslag och säger att appellationsdomstolen ”blivit tokig’. Det här är ytterligare ett bevis på att han följer inte den lagstiftning som finns i USA, men som alla andra diktatorer ändrar han väl lagstiftningen till sin förmån. Det här var ett förslag att begränsa invandringen. Men har han inga medhjälpare knutit till sig som kan lagstiftningen är förvånansvärt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.