Undrar hur Trumps hjärna är möblerad

Undrar hur Trumps hjärna är möblerad. Man kan se att han tror att de nya jobben kommer i en gammal verksamhet. Mycket från hans twittrade säger att han ska tillbaka till den gamla industrin, kanske främst bilindustrin men där är världen i övrigt långt före. Vilken fart det blev på Volvo personvagnar hamnade i Kinesiskt ägande. Vi har sett hur det gick för bilindustrin i Storbritannien när de inte hängde med i utvecklingen och vi har sett hur det gått i bland annat Detroit i USA en stad som gick konkurs då befolkningen minskat kraftig med tappade jobb inte minst inom industrin.

Nu tror Trump att han åter kan sätta USA på kartan genom att gå tillbaka till industri som förstör jordklotet. Han har skrivit under en order om att minska restriktionerna för att borra efter olja i Arktis och Atlanten, detta har rapporterar flera internationella medier berättat. Miljöpåverkan att borra i Arktis kan aldrig underskattas och inte heller i Atlanten som vi är beroende av
Han vill ta bort Barack Obamas miljöskyddslagar, men det blir säkert långa rättsliga tvister om detta. Trump sa att beslutet kommer att frigöra amerikansk energi och skapa tusentals jobb. 

Där tror jag han gör en total felbedömning för många länder och halva USA,befolkning tror inte heller på att miljöföroreningar gynnar jobben. Det här visar också att USA,s president lever i en förgången tid. Med den miljöpolitik han för kommer inte många länder handla med USA. Världen i övrigt som skrivit under miljöåtaganden får sätt regler som gör att import av miljöfarliga varor inte importeras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.