Nu dras snaran åt allt hårdare mot Batra

Nu dras snaran åt allt hårdare mot Batra. Valberedningens ordförande verkar ha dålig koll på läget. För så här sa han tidigare i går och det Skånemoderaten Lars-Ingvar Ljungman, tillika ordförande i M:s valberedning, går till motangrepp mot dem i partiet som vill se Anna Kinberg Batra lämna partiledarposten. Det skriver DN.
 Tyvärr är det så att det i vårt parti finns kommunalråd och andra ledande moderata företrädare som är så jävla bortskämda. De har bara varit med under perioden från 2006 och framåt, säger han till tidningen.

Men hur är det när man senare kan läsa följande i Nyhetssajten Omni.

M-TOPPAR DÖMER UT KINDBERG BATRA: KAN TVINGAS AVGÅ.
Flera Moderata kommunalråd och riksdagsledamöter vill få bort Moderatledaren Anna Kinberg Batra från posten, skriver SvD.

 Händer det inget drastiskt nu kan hon tvingas avgå inom en vecka, säger en M-källa till tidningen.
Bland annat tas Kinberg Batras prestation i den senaste partiledardebatten upp och beskrivs som ett fullständigt haveri .

 Partiet har inte havererat, det är ledningen som har havererat. Både kommunikativt och reformmässigt, säger en annan M-topp.

Det var i tisdags som Dagens Industri avslöjade att tunga företrädare för Moderaterna arbetar aktivt för att få bort Anna Kinberg Batra från partiledarposten.

Ja det blir spännande att följa och intressant att se vilken som är beredd att kliva fram och säga Jag ställer upp om medlemmarna vill

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.