Oroande rapport från Säpo

Oroande rapport från Säpo. De har gjort en bedömning om våldsbejakande extremister i Sverige. Nu tror man att det finns tusentals av dom i Sverige. Det har skett explosionsartad ökning. Jag är i alla fall inte förvånad att det skulle komma många i de stora flyktingströmmar där EU,s yttre gränskontroller inte fungerat .

 Vi har aldrig sett något liknande i den omfattningen förut, säger Säkerhetspolischef Anders Thornberg i en TT-intervju. Framför allt handlar det om våldsbejakande islamistiska extremister. År 2010 bedömde Säkerhetspolisen i en rapport att det fanns omkring 200.”Vi skulle säga att det gått från hundratals till tusentals nu, säger Säpos generaldirektör Anders Thornberg TT.

Det här är självklart oroande och man får hoppas att de själva tar detta på allvar. Jag har alltid varit för att ha gränskontroller i någon form måste vara kvar bland annat för att kontrollera hur de rör sig. Har ännu inte sett om det framgår hur många av dessa som varit länge i landet och hunnit få asyl och kanske även hunnit bli svenska medborgare. Jag hoppas att sådana uppgifter kommer fram om det eller när det ska prövas vid asylansökan

2 kommentarer

  1. Olle

    Och vad görs ,jo det utreds som allt annat och sen ska det väl skapas en myndighet till för detta. Är de styrande helt handlingsförlamade. Gränserna är som svängdörrar .Tror vi att vi ska omvända dom med kultur. Inte undra på att SD går framåt . Fortsätter detta kommer det att vara det största partiet 2018 ,behövs inte många dåd till för detta. Daltande som kommer att få oerhörda konsekvenser för Landet Sverige.

  2. Bengt Åström

    Lelle — därför bygger President Trump stägslet mot Mexico och kontrollerar em som försöker att ta sig in till USA från vissa länder. Hello!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.