Avgift kan införas vid överprövning

Avgift kan införas vid överprövning. En statlig utredning ska se över detta som rör överprövning vid offentlig upphandling. Ardalan Shekarabi sa till dagens samhälle att vi måste minska överprövningarna då det kostar samhället stora pengar. Mellan 2015 och 2016 ökade överprövningarna med 41%. Det här var också uppe när man senast tittade över LOU 2015 och Ardalan sa så här om det som beslutades då för att få ner överprövningarna ”Den tidigare utredningens förslag var inte tillräckligt långtgående, i dag och pekar på, förutom kostnaderna också på att överprövningarna stör många leverantörer. Jag tycker man gör helt rätt om man nu inför avgifter för varför ska skattebetalarna stå för hela kalaset

2 kommentarer

  1. Leif

    Helt rätt, skall bara vara rika som ska ha möjlighet att protestera mot saker. Framåt Moderater!

  2. Tobias Holmbom

    ” varför ska skattebetalarna stå för hela kalaset”

    För att även fattiga ska ha en möjlighet att överklaga beslut kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.