Donald Trump har fått problem efter uttalande

Donald Trump har fått problem efter uttalande. På tisdagskvällen kom ännu ett tungt avhopp från grupp av rådgivare från näringslivet. Nu har Richard Trumka som är fackbas hoppat av efter att Trump inte tillräckligt fördömt högerextremisterna vid demonstrationen i Charlottesville i helgen där en person dödades. Han är den femte som gjort detta och hans motiv är att han kan inte sitta i ett råd för en president som tolererar hyckleri och inhemsk terrorism: Han är den femte som lämnat in nu.

Han har även andra problem och det är om han ska behålla eller ge Steve Bannon kicken eller behålla honom. Han svarade i går ”Vi får se vad som händer med honom.” Han tycker att Bannon är en bra man  och inte rasist . Han har rådgivare som vill ta strid mot Bannon tex den tidigare kommunikationschefen Anthony Scaramucci har sagt till ABC News att presidenten måste komma bort från  Bannon och Breitbart.

Det verkar för mig som om han inte har klart för sig vilka han anställer. Det är många som fått kicken och det kommer säkert att bli fler. Det verkar pågå en maktkamp runt USA,s president som samtidigt får nya problem med både Nordkorea, Kina och Ryssland med handeln. Dessutom problem med medierna bland annat CNN.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.