Nu blåser det orkan runt moderatledaren Batra

Nu är hon övergivaen av sina närmaste i Stockholms län men har inte gett upp trots detta. Stockholms län har de starkaste fästena för moderaterna och där har moderaterna tappat mycket i förtroende. Den enda som klart sagt att han har förtroende är valberedningens ordförande men han har en skuld i att hon tillsattes

Ta och läs denna krönika som K.G Bergström skrivit i Expressen och jag tycker han gör helt rätt analys

En kommentar

  1. Lars Flemström

    Den moderata ex-ministern Anders Borg hade enligt kvällspressen varit aggressiv på en fest, sedan han på samma fest hade sprungit omkring och visat könsorganet och krävt att andra män skulle blotta sig för att jämföra längderna. Borg hade inte dementerat påståendena, utan skyllt på att han haft en black out – trots att han enligt egen uppgift i samma dementi inte dricker mer än vad som är vanligt (= genomsnittssvensken). Med så måttliga alkoholvanor borde han inte få en black out, om han inte utöver alkoholen vräker i sig stora mängder narkotika. Eller narkotikaklassade mediciner. Och även det är sällsynt.

    På en direkt fråga i ett TV-program hade AKB svarat att ”det är allvarligt” om det har förekommit. Om så skett kunde ju inte hon veta. Som svar på detta helt korrekta, och inte ens speciellt skarpa uttalande, hade Borg sagt att HON saknar omdöme, och att han länge har misstänkt det. Och så även andra inom partiet, enligt Borg.

    Pelle Snusk-gänget, som tydligen finns bland moderata kommunalråd i Stockholmstrakten, väntar några veckor innan de kräver HENNES avgång. Detta har inget att göra med sjunkande opionssiffror, även om de används som förevändning för att anklaga henne för dåligt ledarskap. Om opinionssiffrorna för M har fått en extra skjuts nedåt under de senaste veckorna, så beror det givetvis på Anders Borg och de manliga M-kommunalrådens försök att släta över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.