Tänk vilken frihet att få bära vapen och döda

Tänk vilken frihet att få bära vapen och döda. Att få fortsätta att bära vapen var en av Donald Trumps viktigaste vallöften och för honom är det otänkbart att inför begränsningar men det har aldrig av någon president fått igenom tidigare även om Obama prövade. För mig är det obegripligt att det inte går när så många skjuts ihjäl i USA

Antalet döda efter masskjutningen vid en musikfestival i centrala Las Vegas har stigit till minst 50. Över 400 personer har förts till sjukhus, enligt polisen.Det var mitt under en spelning som gärningsmannen, 64-årige Stephen Paddock, öppnade eld från 32:a våningen på ett casino tvärs över gatan. Den misstänkte skytten är död. Motivet till dådet är inte känt. Enligt CNN uppger polisen att man hittat tio vapen på hotellrummet.

Det fanns inledningsvis rykten om att det rört sig om flera skyttar, men enligt polisen finns det inget som tyder på att det stämmer. Vid en presskonferens säger Las Vegas polischef Joseph Lombardo att man fortfarande inte har fastställt något motiv och att utredningen pågår. Paddock tros enligt Lombardo ha skjutit sig själv inne på hotellrummet innan polisen stormade rummet. Det är dock en senare version från början hade han skjutis ihjäl av polisen.

När ska amerikanska folket och vakna och inse att vem som helst ska ha rätt att bära vem är en av orsakerna till alla mord i USA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.