Björklöven gjorde det jag inte trodde de kunde men det gör ingenting

Björklöven gjorde det jag inte trodde de kunde. Men det gör ingenting. De vann med 4-0 mot Almtuna borta och trots att de fick utvisningar innan Almtuna fick sin första. Utvisningarna i första perioden Löven 3, Almtuna 0, andra perioden Björklöven 3, Almtuna 2, tredje perioden Björklöven 1 Almtuna 2 och Björklöven gjorde mål på båda.

Det var ett mycket bra försvarsspel med en bra box och en målvakt Werner som tog allt. Det blir lättare för målvakten med det försvarsspel man hade. Ottoson 2 mål. 2 puck out och en utvisning med för många spelare på isen kändes dock i segeryran lite onödigt. Det kunde ha straffat Löven men nu gläds vi åt tre poäng och hoppas på samma fina spel mot Tingsryd på fredag men jag törs inte ännu tippa seger även om det varit många matcher i rad där man tagit poäng. Trots att man har match på fredag kommer man inte i kapp de flesta lagen i antalet spelade matcher och lycka till på fredag men då gäller det en ny match och hårt jobb. Hoppas bara att det blir en domare som gör sitt jobb enligt regelboken