Idag möter Björklöven serieledaren Timrå

Idag möter Björklöven serieledaren Timrå. Det är också en klubb som varit framgångsrik men även de har haft problem med ekonomin som Björklöven. Idag kommer de som sagt till Björklöven som har tvingats förstärka laget då truppen blivit för liten med alla skadade spelare varav två Murphy och Ädelgran troligen inte kommer tillbaka i alla fall inte den här säsongen.

Alex Hutchings, Jonas Emmerdahl och Tobias Hage finns också på skadelistan men vi får aldrig reda på hur länge och vad skadan består av. Alla nu skadade ska vara en del av stommen i laget och det har ja satt sina självklara spår. Filip Riska är ny men vet inte om alla papper är klara till dagens och om backlånet Filip Westerlind kan spela är inte klart när detta skrivs. Synd att man inte lånade de två forwards man lånt från Frölunda även idag. Vi får nog se vilka som kommer att spela snart.

Timrå är ett mycket bra lag och verkar i fin form så jag tror det blir svårt för Löven att vinna. Ska man vinna får man inte göra några tabbar i försvaret och slarva som man brukar göra. Det är också viktigt att det blir en domare som dömer som han ska nämligen efter regelboken. Jag hoppas på seger även om jag har svårt att tro att man ska besegra Timrå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.