Björklöven möter jumbon Karlskoga

Björklöven möter jumbon Karlskoga. Det gör mig orolig även om de spelat bra i senaste matchen. Det är en lag som man har svårt mot även under tiden man hette Bofors. Kör man med lik mycket energi som mot Oskarshamn och inte heller slarvar då går det bra, men som sagt att man har haft svårt mot sämre lag. Tänk inte så att vi vinner för de ligger sist i tabellen.

Bra att man lånar från Frölunda igen och denna gång som ersättare för den som är avstängd för en knätackling vilket jag tycker var ett felaktigt beslut. Backen som lånade Filip Westerlind skulle vi behövt i laget, trots sin ålder 18 år spelar han så klokt som en riktigt rutinerad back, han uppåkning förra matchen var en njutning för ögat. Vi går dit i kväll och hoppas på vinst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.