Du vaknar sent Jonas Sjöstedt

Du vaknar sent Jonas Sjöstedt. Jag tycker eller är förvånad över att du inte reagerade omedelbart på det den facebook artikel som ert ungdomsförbunds ordförande gjorde i samband med Ingvar Kamprads bortgång. Men du har inget problem med att det gjordes och säger bara att det var fel att det gjordes så nära hans bortgång vilket i princip innebär att tycker du att det var rätt som er ordförande i ungdomsförbundet sa.

Det tycker jag visar på att ni i grunden inte accepterar den lagstiftning som vi har i Sverige om arv och testamente. Men ska helt enkelt i god kommunistisk anda stjäla pengar från arvingarna och dela ut till de anställda. Jag vet inte om ni vänstern i riksdagen motionerat om detta . De som bara haft löneanställningar och skapat en förmögenhet som kan vara enormt stor vem ska ha de pengarna då om inte de anställda ska ha dem. . Jag tycker om du Sjöstedt hade nån etik skulle han ta ungdomsförbundets ordförande i örat och säga pudla men det gör du inte Jonas Sjöstedt

Vänsterpartiets ledare tycker inte att det är fel att kritisera Ikeas grundare. Ung Vänster skrev vidare att det är dags ”att arbetarna får tillbaka det han stulit från dem”. Jonas Sjöstedt bejakar därmed en brottslig handling och säger att Kamprad har stulit från sina anställda då han står bakom det. Det är ett brott att anklaga någon att ett brott som en stöld är.

En kommentar

  1. Olle

    Sen är ju frågan varför V ungdomsförbunds ordförande lever som värsta kapitalisten. Och sen gå ut med detta ,och från en som aldrig haft ett riktigt lönearbete utan lever i sin fantasivärld.Kamprad har verkligen gjort rätt för sig. Kan va så att skattebiten inte riktigt betalats där den moraliskt sett skulle men.. Han har i alla fall skapat jobb och skatteintäkter den vägen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.