Äntligen en seger på straffar och lite OS

Äntligen en seger på straffar.(lite OS) Ja det var efterlängtat men det är ingen bra klass på straffläggningen från Lövens sida och ännu sämre gjort av MoDo. Som jag skrev i går förstår jag inte varför man inte har ett högre tempo och tar skott. Men trots berömmet gav man ändå bort en poäng. Det är oförlåtligt hur man släpper till 1-1 målet med en man mer på isen när det är 1:47 kvar. Helt obegripligt hur man slumrar till.

Det är också om man tittar på tabelläget att man tagit 21 poäng mot MoDo och Leksand och inte ligger bättre till i tabellen. Sedan höll inte domaren David Bergman allsvensk klass. Det spel som MoDo spelade i igen zon med tjafs, fasthållningar på Löven spelare tillhör inte ishockeyn och sånt måste en domare bestraffa. Lövens powerplay har mycket att önska. Jag tycker att flera av de som tidigare hållit uppe laget har kommit i en djup formsvacka. Adam Werner han håller klass och honom bör man försöka behålla nästa säsong.

När jag skriver detta är man inne i slutspurten på OS i storslalom. Synd att Estelle Alphand gjorde en stor miss i första åket men andra åket var en riktig uppvisning där hon var snabbast av alla. Både Frida och Sara gjorde däremot inga bra andraåk och ingen medalj efter att det legat på plats 6 och 7 i första. Nu blev man till slut 6:a Frida Hansdotter och 10:a Sara Hecktor. Norge fick en medalj genom Bovinkel som blev 2:s efter Shiffrin och bronset gick till Brigone

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.