Inte helt oväntat blir det förlust mot Tingsryd seriens sämsta lag

Inte helt oväntat blir det förlust mot Tingsryd i kväll. Tingsryd ligger sist och Löven har inget spel så man kan föra spelet mot dåliga lag och Tingsryd har inga kvalitéer som gör att de kan undvika kval. Löven har en av Allsvenskan dyraste lag men de har ingen lagkänsla så de kan spela som ett lag. De kvitterade efter 27:19 i andra men efter drygt en minuter senare fick Tingsryd ledningen igen och efter 32:47 är man i underläge med 3-1 och senare med 4-1

Den här matchen är man chanslösa i och därmed är chansen minimal att gå vidare. Det finns mycket för både styrelsen och den sportsliga ledning över resultaten att tänka på . Ta en värvning av Trotter som inte får arbetstillstånd och det finns nog en orsak till detta då det hände samma sak i Norge och ansvarig för detta är sportchefen som skulle se till att rädda Björklöven men var har han lyckats. Jag vet vilken styrelsemedlem som även under mina två år ville ha honom som sportchef. Nu har mina farhågor om Lövens kompetens förstärkts för under den tid jag skrivit denna blogg har Tingsryd utökat till 4-1 men Tingsryd de leder även skottstatistiken med 30-10 vilket innebär att Löven är fullständigt utspelade av seriens sämsta lag men mitt intresse för att gå på nästa hemmamatch mot AIK försvann i samma ögonblick. Vad är då orsaken till detta och för mig är svaret hur enkelt som helst. Man är inte ett bättre som lag och det måste utkrävas ansvar.

Nu får man nöja sig för denna säsong om man undviker kval. I ett bolag ligger dock ansvaret ytterst på styrelsen och jag tackar ordförande för att han styrde valberedningen så att jag inte platsade och tackar min fd näringslivschef att han lyssnade på ordförande. Jag efterlyser VK,s Gustav Pettersons analys som sa att jag inte skulle få kritiserade domaren förra säsongen och därmed lämna styrelsen. Han ställde vid den tiden upp på ordförandes kritik. Så kan det bli när man inte tar ansvar enligt Aktiebolagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.