Jag har troligen underskattat Trump

Jag har troligen underskattat Trump. I alla fall när det gäller diskussionen med Nordkorea. Jag trodde inte att han så snabbt skulle vidta åtgärder utifrån den diskussion han hade med Nordkorea. Visserligen sa han i samband med någon presskonferens att han omedelbart skulle upphöra med militärövningarna med Sydkorea. Han gjorde även det tillägget att det var ett utmärkt sätt att spara pengar. Hoppas att han tar med dessa tankar längre fram att nedrustningen kostar inga pengar men kan ge stora inbesparingar. Så här säger Omni om militärövningarna.

Sydkorea och USA väntas under den kommande veckan ge besked om att de ska upphöra med storskaliga  militärövningar. Det rapporterar den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap enligt Reuters.

Enligt nyhetsbyråns källor kommer länderna endast att upphöra med stora gemensamma övningar och inte med mindre rutinövningar. Enligt planen ger de sig också rätten att återuppta övningarna om Nordkorea inte lever upp till sitt löfte om nedrustning.

USA:s president Donald Trump överraskade tjänstemän i Seoul och Washington när han lovade att sluta med krigsspel  efter sitt möte med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un förra veckan. Slut citat.

Nu kan visserligen det bli tolkningar om vad nedrustningen består av och eller om det är stora eller små övningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.