Donald Trump förolämpar folk

Donald Trump förolämpar folk. Följande fanns att läsa i en artikel i Omi. USA:s president Donald Trump har en stor arsenal av förolämpningar som han riktar mot sina kritiker. Men när det kommer till kvinnor och afroamerikaner handlar förolämpningarna konsekvent om lågt IQ  eller dumhet . Det skriver David Smith i en analys i The Guardian och hänvisar till en sammanställning som gått igenom hundratals gånger som presidenten kallat sina motståndare för dumma .

Trump riktar samma kritik mot svarta atleter, svarta journalister och svarta kongressledamöter. Han attackerar deras intelligens. Hans rasistiska tendenser är inte ens gömda längre , skriver Peter Wehner, som arbetat i tre republikanska administrationer, på Twitter som tidningen citerar.. slut citat

Att han använder rasistiska uttalen har satt sina spår. De rasistiska organisationerna har också fått dem att vakna till liv. De har redan gjort manifestationer som lett till våld och sammanstötningar med andra. Det här kommer att leda till stora intärna konflikter framöver och jag tycker att en del tidningar gör det bra som analyserar vad som händer där Trump far fram. Tänk om han går så långt att gör sak av sitt hot att stänga tidningar då gör han som diktatorer brukar göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.