Fy fan vad jag skäms för Björklöven

Fy fan vad jag skäms för Björklöven. Före detta korta uppehåll och efter en kanonmatch blev det ett riktigt platt fall mot Almtuna. Jag funderar över vem i helvete som gett dem sömnmedicin som gjort att man inte vaknat. Jag tror om man ser till matchen som helhet var det nog säsongens sämsta match. Det började hyfsat trots att Oliver släppte till deras första mål som var billigt och sedan fanns det fler mål som han borde ha tagit.

Vad jag blir så förbannat på att man gör inte sitt jobb som man borde kunna vid det här laget. Men att släppa in 5 mål på de sista 10 minuterna av andra perioden är inte annat än ett dåligt jobb av hela laget. Ni som var inne på isen varför gjorde ni inte ert jobb och har ni någon skam i kroppen ska ni skämmas riktigt. Jag fattar inte att lagkaptenen står ut med detta. Inom byggnads där vi fick lära oss att jobba för att få i hop en lön att leva på var lagbasen inte bara viktig för att förhandla utan även se till att alla i laget gjorde sitt jobb. Vad lagbasen gör i laget ser vi inte men jag vet vilket djävla liv det skulle varit på ett bygge om inte alla gjorde vad man kunde.

Björklöven kan mer det såg vi i flera matcher före den korta höstsemestern. I vilket fall som helst har det varit en byggarbetsplats har lagbasen krävt en massa saker från den yttersta ledningen och det har gällt alla.. Jag fattar inte att man kan sova i stort sätt hela matchen förutom ungdomen Wilhelm Eriksson som började matchen och sin andra period totalt och gjorde sitt första mål efter drygt 7 minuter i första då det blev 1-0 och sitt första pass till mål efter drygt 4 min i andra perioden då det blev 2-1. Vart tog det vägen sedan och efter att han gjorde en sådan fin start varför såg man inte till att han fick vara med och vinna och på hemmaplan.

Jag fattar fortfarande inte vad sportchefen gjort för jobb. Han värvade in en som värvades in för att göra spetsjobbet han fick aldrig en chans att riktigt komma in i laget med vi har en back som får spela mycket och som man tror på har gett många pass och slarv som gett baklängesmål och som inte har hittat av många skott på mål utan det gett hårda smällar i plexiglaset för fortsätta spela och göra nya bjudningar. Jag tycker att hela laget måste ta på sig ansvaret för att det går åt helvete.

Ishockey är en kampsport och i den ingår hårt arbete och det var inte många som gjorde något bra. Spelarna måste fundera själva varför de inte jobbar och står i. Skammen för det ni gör på isen sitter i.

Det är dock en sak som gläder mig så att glöden finns kanske kvar en tid till då man ser hur många som spelar hos Svenska Spel satt ett kryss för föreningen IF Björklöven där ungdomsverksamheten bedrivs och summa som kommer in i år till föreningen är 193 017kr vilket är bäst i länet och två i länet till föreningarna är Hörnefors på knappt 89 000kr. När du på Svenska Spel ska du se till att det finns ett kryss för IF Björklöven så kanske ungdomsverksamheten kan få fram duktiga talanger så man slipper värva dyrt. Det fanns i alla fall några bra i TV pucklaget som skulle göra ett bättre jobb än många på isen igår enbart för att de han en vilja att göra ett bra jobb. Läser du den här bloggen och vill satsa på en annan förening går det lika bra

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Idrott är idrott. Ibland går det bra för de egna – ibland inte. Men jag har som sagt slutat gå på matcher och alltså slutat bidra till Lövens inkomster och (vid hemmasegrar) stämning på läktarna. Anledningen är att jag vill protestera mot Björklövens ”kontantfritt”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.