I många kommuner har alliansen fallit

I många kommuner har alliansen fallit. Enligt ett reportage i någon av TV kanalerna var man inne på det. De sa att i över 80 kommuner samarbetar C och Socialdemokraterna. Jag trodde faktiskt att det skulle bli så även i Umeå men Mattias Larsson lutar sig mot Anders Ågren som gör sig bra som oppositionsråd och saknar erfarenhet av att leda. Jag tycker det var synd att det inte blev ett samarbete med C. Jag har tyckt och tycker att man inte ska samarbeta med Vänsterpartiet och jag har talat många gånger om varför och ska inte upprepa det nu igen, men de är inget att lita på.

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag vet inte men hon kommer aldrig att få igenom krav på listan som hon inte fått igenom ialliansen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.