Så var det dags med derby mot Modo

Så var det dags med derby mot Modo. Jag är dock långt i från förhoppningsfull för i kväll. Visserligen såg jag inte senaste matchen mot Karlskoga men alla som sett matchen sa att Löven bjöd på alldeles för mycket. Det här försvaret som man har skulle ju vara hur bra som helst men jag är glad att jag inte ställde upp på det. Det är för omständigt att vända spelet snabbt så det skapas inga bra lägen för de som spelar Forwards. Visserligen finns några backar skadade men är inte alls säkert på att de varit bättre än de som spelat. Ge för fasen fan att bjuda på en massa missar.

Wilhelm Eriksson är väl en av ljusglimtarna i november sedan han hämtades hem från Vännäs. En spelare helt i min smak. Sedan har målvakterna sjunkit i standard eller så har de kommit tillbaka till den nivå de har. Slut med missarna kräver vi och gör ert jobb. Även om ni skulle göra som jag säger och önskar skulle jag inte spela på seger på Svenska Spel. Jag tippar att det blir förlust med 5-3 i kväll.

Sedan tycker jag man gjort rätt som inte förlängde något kontrakt med sportchefen. Som jag sagt tidigare har jag inte sett några meriter på honom och de som har kontakter inom ishockeyn i Stockholm vet inte heller vem han är. Såg i tidningen att man börjat med att hitta en ny sportschef och då gäller det att vara noga med referenstagningen. Man måste hitta någon som lever för att skapa något först då kan man komma upp i SHL. Jag tycker också man måste kunna satsa mer på egna produkter men då måste sportchefen ha full koll på de egna och se vad man måste göra för att de ska bli bättre.

Jag måste även gratulera IFK Umeå och deras stora kvinnliga stjärna Jonna Sundling. Jag glömmer aldrig när Kungen var på besök här och jag bett att få Jonna till bordet med Kungen. När jag presenterade henna sa jag ungefär så här att jag måste få presentera en kommande världsmästarinna och presenterade henne. Han var mycket intresserad som ni förstår för Kungen gillar längdåkning.

Jag hade tidigare haft förmånen att vi sitta med Kungen och diskutera skidåkning. Jag vet inte när jag mötte honom vid ett senare tillfälle och då sa han ungefär så här att jag har sett Sundling ett par gånger och jag tror Kommunalrådet har rätt när han sa att Sundling kan bli världsmästare. Idag vann Jonna sprinten i Lillehammer och slog Stina Nilsson i spurten vilket i sig själv måste vara en bragd för Stina Nilsson måste vara de kvinnliga skidåkare som är svårast att slå på upploppet i en sprinttävling. Skönt hon kunde få visa hur bra hon är. Tänk om Björklövens spelare hade den vinnarinstinkten som hon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.