Västerbottens Liberaler vill ge SD inflytande

Västerbottens Liberaler vill ge SD inflytande. Så blir och det har deras ledare Jan Björklund varnat för hela tiden. Att stötta Kristersson som Liberalerna sa nej till första gången när en regering skulle bildas av M/Kd och nej var för att man blir beroende av SD varje gång en budget skulle tas.

Nu vill länsförbundet i liberalerna stötta Kristersson som statsminister vilket i verkligheten innebär att man stöttar en statsminister som blir beroende av Sverigedemokraterna. Det går inte säga och agera som Kristersson gör och säga att man inte ska ta hänsyn till SD. Jag trodde faktiskt att liberalerna även i Västerbotten skulle ta avstånd från ett parti med rötterna i den nazistiska myllan som Björklund brukar säga om SD. Jag förstår Björklund mycket väl som har fosterbarn som inte har svenskt ursprung.

Att moderaterna skulle liera sig med SD förvånar inte mig för här i Umeå bestod moderaterna till ganska stor del av Nazister under 40 talet och därför har de nog själva svårt att prata om den kopplingen. Det är säkert på samma sätt i andra kommuner. Jag blir ledsen och förbannad på västerbottens liberaler som vill ge SD ett inflytande över Sveriges politik

2 kommentarer

  1. Per

    Ojojoj……sug på den, fast än att pajasar som du och andra bara fortsätter att kasta skit på Sd så fortsätter dom bara att öka och öka. Så jäkla härligt att skiten Löfven och S snart är borta från makten.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag kastar inte skit på SD utan talar sanning om deras politik. Konstigt att du kallar dig per då du heter ulrikagemini i din mail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.