Björklöven kommer att förlora mot Västervik i kväll

Löven har Västervik borta i kväll. Jag tippar att det blir förlust i kväll. Svaret är hur enkelt som helst. Inför den här säsongen behöll man inte Alex Hutchings som gick till Oskarshamn och han gör i alla fall en hel del. R Taljala är tillbaka i högsta finska ligan och Wasa Sport och han gör mål även i högsta Finska ligan. Orsaken till att jag tippar förlust är att de målskyttar som man värvade in gör inga mål och det knappt några andra gör det. Ska man tolka media gav man bort segern senast mot Karlskrona. Björklöven gör inga mål i power play och gör man inte förlorar man vilket syns om man tittar tillbaka på denna säsong. Nu väntar vi på en ny sportchef som kan få ihop ett lag som kan göra mål. Förlust i dag är bottenträsket nära

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.