Björklöven förlorade som väntat i går

Väntad förlust för Björklöven i går. Tyvärr fick jag helt rätt i mitt tips inför gårdagens match. Det såg enligt reportagen ut som om man var på väg att vinna i tredjeperioden men så blev det inte. Man orkade inte spela av matchen och Västervik kunde kvittera och vann på straffar. Att inte Björklöven kan göra mål på straffar säger en del av kvalitén på laget. Man behöll inte målskyttarna den här säsongen och det har visat sig i spelet med en man mer. Förlorar man borta mot Tingsryd då är man tyvärr i bottenträsket. Det gäller att se till så man slipper kvala sig kvar. Att titta uppåt i tabellen lönar sig inte utan fokusera på att hålla sig kvar.

Däremot var det ett nöje att se de unga Tre Kronorna som tvålade dit USA efter förlängning. De ledde med 4-0 i mitten av tredje perioden men hamnade i spel som inte var riktigt bra där man släppte in 4 mål och de två sista kom alldeles i slutet av matchen där de tagit ut målvakten och forcerade riktigt tufft och kunde göra två mål. I förlängningen vann Sverige och därmed vann man även gruppen.

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du behöver inte läsa min blogg. Jag skriver faktiskt vad jag vill på min egen blogg. Det ska du inte lägga dig i

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.