Jag skäms för Björklöven och hur man spelar

Björklöven är chanslösa mot Tingsryd. 3-0 efter första med mindre puckinnehav, mer utvisningar några fler skott 11-8, färre vunna tekningar. 3 insläppta mål på 11 skott är underkänt oavsett vad man tycker. Inför säsongen sas att Löven hade ett av seriens bästa försvar, det är något om ett riktigt skitsnack. Nu dömer dessutom Schilken och visst måste man ifrågasätta delar av hans domslut speciellt i slutet av perioden.

Nu räcker det för mig att se Björklöven i kväll och det var tur att jag sa i min första blogg att jag törs inte tippa dem som segrare men de är på väg neråt i tabellen och kommer att få kämpa för att vara kvar. Man vinner inga matcher utan målskyttar och några sådana finns inte i Löven men däremot är de duktiga på att få ner tempot bland annat genom att för ofta ta burskydd.

En kommentar

  1. Lasse Hinders

    Kan inte hålla med mer, precis min åsikt och säkert många fler som håller med. När ska något hända? Eller är Fagge nöjd med sin gameplan?
    Nej det går inte att vinna matcher utan målskyttar. Ett pp som är lika katastrofalt som boxplay. Om han nu inte kan sparka sig själv så ta in hjälp utifrån. Kanske en vikarierande tränare med lite nya infallsvinklar. Nej kvalet närmar sig snabbare än man tror det är inte många poäng till kvalplats nu. Och!! Fagge bär inte allt ansvar, det finns en hel del spelare som inte heller levererar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.