Björklöven är en katastrof detta år

Björklöven är en katastrof detta år. Detta lag som skulle ha en spelartrupp så många trodde de skulle vara ett topplag. Det är så fel som de någonsin kunde vara. I onsdags var jag ner och såg matchen mot MoDo och då var det laget som var mycket bättre är MoDo. De vann på övertid men de bjöd på två mål och båda hade Lövens Pukka som assist. De som så matchen på TV menade att målvakten också bar ansvaret för baklängesmålen.

Idag var förväntningarna stora att det skulle bli tre poäng mot seriens sämsta lag Vita Hästen. Så djävla illa som de spelade övervägde jag att gå hem redan efter första perioden, jag stannade och hoppades att de skulle vända. Visst vann man skottstatistiken men det ger inga poäng så när andra perioden var slut gick jag hem för jag såg ingenting i spelet som skulle bli vinst.

Det var skönt att slippa se eländet och titta på travet i stället. De släppte in ytterligare ett mål och förlorade med 2-0. Helt väntat efter två perioder. Nu släppte man in två mål på 16 skott och gjorde inte ett på 34 skott. Man gjorde inte ett mål trots 14 minuter en man mer. Det är inte annat än en skam för Björklöven än ett bra spel av Vita Hästen

Nu är man i rask takt på väg mot kvalspel då det bara är 3 poäng ner till Almtuna som ligger näst sist men de har sämre målskillnad än Löven. Det har nu gått långt in i serielunken och det finns inget som gör att man skulle kunna tro något än att tabellen talar sanning liksom trenden. Det är självklart att det är spelarna på isen som bär det största ansvaret även om sportchefen som ansvarig för spelartruppen men även tränarstaben kan inte anses var lyckat då man inte fått spelarna att göra det som förväntas av en av seriens dyraste trupper. Nu är det Södertälje bort och spelar man inte MYCKET bättre blir det ännu en förlust.

2 kommentarer

  1. O Lindström

    Kommer Du nu att byta namn, då alla vet att Du ska flytta in i ett äldreboende som ägs av ett provat
    företag, som Du inte gillar för att privata företag får en avkastning som kallas ”vinstskatt” och som hela
    vänstersidan och Repala gillar ?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Nu pratar du bara skit och vi har bott hos privata ffastighetsägare sedan 1969 och har varit nöjda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.