Stefan Löfven nygammal statsminister

Stefan Löfven nygammal statsminister. Jag är inte förvånad över detta utan hur media speglar detta och vilka som kommer till tals i de olika medierna inte minst i TV. Jag tycker också man måste fråga sig om Kristersson och Busch-Tor överhuvudtaget har varit lämpliga som statsråd. Jag tycker de har betett sig som svin. Personer i ledande ställning beter sig inte mot andra som de har gjort. De har mer eller mindre sagt kränkande ord genom att påstå att Lööf och Björklund blivit lurade. De har längre erfarenhet än sina fd allianskollegor. Jag undrar om de verkligen läst uppgörelsen.

Sedan har vi då Sjöstedt och hans sätt. Påstå att han förhandlat med Stefan om att gå ifrån uppgörelsen och påstå att han förhandlat och att det finns nedskrivet och då är det hans egna anteckningar från mötet. Jag tycker han ser ut att vilja ha Ulf Kristersson som statsminister i stället. Han använder också hot vilket är ett lågvattenmärke. En sak som jag inte vet om det är sant och det gäller vad som kallas marknadshyror. Jag hörde Löfven i går i nyhetsprogrammet efter ett säga att det är bara i nybyggnationer som det blir och att de lägenheterna efter år ett kommer in i förhandlingssystemet. Har inte sett i överenskommelsen hur det ser ut. Däremot måste fastighetsägarna och på hyresbostäder är det nog i flesta fall allmännyttiga företag få ut en hyra som räcker till alla kostnader plus underhåll.

Riktar Sjöstedt hot om misstroende och att han får högeralliansen med sig och om de kommer till makten blir det otryggare än någonsin och en högerpolitik inom alla politiska områden. Det är klart att det finns plus och minus inom alla områden. Men alternativet har varit flera gånger värre. Jag hade hoppas på en uppgörelse om bostadspolitiken och främst dess finansiering. Som jag skrev tidigare tror jag på en moms på hyran vilket samtidigt ger rätt att dra av momsen. Då tror jag fler skulle vilja investera i hyreslägenheter. Det finns också många bra saker i överenskommelsen men de har media inte sett eller läst. Liksom de som är besvikna på uppgörelsen gör allt de kan för att ljuga om den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.