Äntligen, äntligen, äntligen

Äntligen, äntligen, äntligen. Så var det en som alltid ropade när Nobelpristagaren i litteratur utropades. Minns jag rätt var det Gert Fylking som gjorde detta. Nu vill jag säga så om Kjell-Arne Kemi Anders Svensson
Stephan Kullberg i Umeå fotbollsklubbars anläggningsförening som i en insändare tackade för att det blir en inomhushall för fotboll och ett fotbollstält. Så här skriver debattörerna inledningsvis Vi vill tacka alla som bidragit till att beslut äntligen har tagits i denna långbänk, skriver debattörerna. Resten får ni läsa i Vk endera i tidningen eller på nätet. Det förtjänar ett stort tack för att ni tagit till orda. Jag träffar mycket folk även från fotbollen och ingen jag har träffat stöttar Ulf Bergström och Jan Brännvall, de har frågat mig vad de är ute efter och jag kan inte mer om detta att de stöttar vänstern som driver att kommunen ska äga och bygga allt.

De har ju ifrågasatt kalkylen och jag har haft stor erfarenhet av kalkyler och har inte trott ett dugg på vad de räknar på. Nu vet jag att det Brännvall och Bergström inte tagit med allt i sina kalkyler. Det är det jag som varit så förvånad över att inte media granskat detta och sett i alla fall om kommunens kalkyler är rätt. Brännvall och Bergström tycker att fotbollen inte behöver någonstans att byta om, de ska inte få duscha m.m. En fotbollshall behöver många sådana omklädningsrum då de som väntar på sin tid ska ha ställt sig i ordning. Det behövs dessutom även toaletter och förråd. Den typen av utrymmen är också de dyraste. De här uppgifterna har jag fått från en säker källa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.