Ny svår match för Björklöven i kväll

Ny svår match för Björklöven i kväll. Motståndet det står Pantern för i deras hemarena. Jag har mycket svårt att tro att de ska kunna vinna den matchen om man tittar på hur resultaten gått den sista tiden, även om det var ett steg framåt hemma mot Oskarshamn i två perioder. Men som vanligt slarvade man och gav Oskarshamn chansen som de tog. Nu möter man ett lag som kämpar i den nedre regionen av serien och som går förbi Björklöven om de vinner vilket jag tror de kommer att göra. Orsaken är den vanliga nämligen att de är alldeles för dåliga på att göra mål och gör för många enkla misstag, drar på sig för många utvisningar och kan inte göra mål när man är en man mer på isen. Det är orsaken till att jag tippar förlust i kväll igen. Tabellen ljuger aldrig och matchen mot nedflyttning i tabellen går vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.