Björklund kände sig besviken på M och KD långt före valet

Björklund kände sig besviken på M och KD långt före valet. Är man någorlunda vaken så förstår man detta. Det är nog inte bara det som kommer fram i den artikel som står om detta i Omni. Det har bara att läsa på Facebook har man sett hur många framstående och före detta statsråd varit inne på att M ska samarbeta med SD. Det framkom med all tydlighet när Kristersson räknade med SD när han sa och inbillade Svenska folk att man vunnit valet. Allt annat är bara fantasier och så här ser Omnis artikel ut.

%Ï ÖVERENSKOMMELSEN Redan långt före valet kände L-ledaren Jan Björklund sig besviken på Moderaterna och Kristdemokraterna, säger han i en intervju i P1-morgon.
Det hela började när den dåvarande M-ledaren Anna Kinberg Batra öppnade upp för att M skulle kunna förhandla med Sverigedemokraterna, berättar L-ledaren.

 Jag har varit bekymrad över detta under två års tid och nu nådde det sin kulmen. Björklund säger vidare att han redan då insåg att det skulle bli ett besvärligt läge för Alliansen framöver  då hans parti absolut inte vill basera en borgerlig regering på ett samarbete med SD. Slut citat Omni. Jag förstår honom men saknade att han inte redan då sa ifrån på skarpen vilket jag tror att det gynnat L i valet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.