Är Kalla dålig förlorare eller vad är det

Är Kalla dålig förlorare eller vad är det. Hon har haft stora problem efter jul och idag fick hon även stryk och IFK Umeås Jonna Sundling. Att förlora en spurt mot henne förvånas inte jag över. Nu började hon fundera över vad hon ska göra. Det kanske är så enkelt att hon är lite övertränad i jakten på den tidigare dopingavstängde Jouhag som är helt överlägsen på distansloppen. Hoppas nu att hon är ren. På sprintsidan är det fortfarande ovisst om Stina Nilsson blir fri sin skada och inte tappat alltför mycket. På herrsidan ser det mycket mörkt ut till och med i sprint och det är nog troligt att Sverige blir utan medalj.

3 kommentarer

  1. Ulf Parde

    I intervjuerna vet jag inte exakt om Kalla uppträdde som dålig förlorare. Jag vill minnas hon sa att Jonna var bra. Johaug har aldrig varit dopad i ordets rätta bemärkelse. Men avstängningen var ändå riktig. Jfr med att om man blir tagen för fortkörning hjälper det inte att säga att jag tittade inte på hastighetsmätaren- inte ens om man haft med en trafikexpert i bilen (jfr Johaugs landslagsläkare) som säger att man inte körde för fort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.