Björklöven har Karlskoga borta i kväll

Björklöven har Karlskoga borta i kväll. Det blir en mycket svår match tror jag. De har 13 poäng mer är Löven och är ett tecken på att de är bra. De har vunnit 5 matcher mer än vad Löven gjort. Läget för Björklöven att spela kval försämrades i går då Västervik gick förbi både Löven och Södertälje. De har skrapat ihop 65 poäng och Södertälje och Löven har 64 och Södertälje har bättre målskillnad än Löven. Västervik är det lag i hela serien som vunnit flest matcher på övertid nämligen 9 matcher med Löven och Södertälje har vunnit vunnit 6 matcher.

Björklöven tycker jag har ett svårart spelprogram och har nu Karlskoga ,Pantern borta sedan Tingsryd hemma, MoDo borta, Pantern hemma och sista matchen är Leksand borta. Man har tidigare under serien haft svårt att vinna mot lag som de ska föra spelet mot. Nu verkar Backman komma tillbaka på backsidan vilket är bra däremot ser det ut som om vi inte får se Murphy, Pukka och Hellström mer denna säsong och Murphy har inte spelat mycket den här säsongen. Förra matchen fick man igång målskyttet och ska man vinna ikväll måste det bli ännu bättre än senast. Jag har svårt att tro på vinst och skulle inte tippa seger. Jag går leva på hoppet att det blir vinst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.