Glad midsommar på er sanningsenliga

Glad midsommar på er sanningsenliga. Det är ni som håller er till sanningen som jag främst tänker på. Inte ni som far fram med osanning och kritisera våra ledare inom politiken och inte är sakliga.

En som inte hamnar i rätt fålla är självklart PostNord. De har endast lyckats komma med min VK en dag i denna vecka och då har jag inte räknad med idag. Av fyra dagar har jag fått tidningen en dag. 25% leverans är för dåligt

Sedan får inte de som far fram med osanning inom politiken någon sommarhälsning av mig och em är den bloggare som inte insett att Bostaden var tvungen att sälja ut en del av sitt bestånd för att man inte fått höja hyran tillräckligt för att klara underhållet, men även för att bygga nytt. Där hoppas jag att man bygger seniorboenden ungefär med det innehåll som Nils-Erik Öqvist gjort som Seniorhusen på berghem. Bygg tillräckligt stort för att hålla nere hyran och kombinera med särskilda boenden.

Som en självklarhet en hälsning till de våra inom politiken och även de från oppositionen som jag haft ett gott samarbete med under mina 27 år som heltidspolitiker och även de jag jobbat med de sista 5 åren. Det går att komma över ens om man är ense om att Umeå behöver växa och sedan kan vi ha olika uppfattning om var pengarna behövs bäst. Utveckla Umeå är en förutsättning både för Region Västerbotten och länets kommuner.

En speciell hälsning till vårt Fd regionråd Erik Bergkvist som gjort ett kanonjobb under den gamla region Västerbotten och den nytta vi haft i hela Västerbotten av honom när det gäller regional utveckling. Jag kan inte nog understryka vad bra han skött detta jobb och de kontakter och nätverk han har skaffat sig i Sverige och i Bryssel. Tack för detta och jag har sagt det tidigare att du bankir saknad. Jag passar på att önska Rickard Carstedt lycka till liksom alla våra som stannar kvar och tar hand om regionen och våra kommuner i Västerbotten.

Tyvärr blir inte vädret dig vi önskat oss så vi får nog dricka champagnen och sillfrukosten inomhus. Det kan vi inte göra något åt så här på direkten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.