Inte en dag utan att något händer Boris Johnson

Inte en dag utan att något händer Boris Johnson. Nu i går kväll har hans arbetsmarknads och pensionsministern lämnat in. Hon har lämnat både sina ministerposter och hon har även tackat för sig i Torypartiet. Så här beskriver Omni detta

%Ï STORBRITANNIENS FRAMTID Den brittiska arbetsmarknads- och pensionsministern Amber Rudd lämnar sitt uppdrag och Torypartiet, rapporterar The Times. Avhoppet är en protest mot att drygt 20 parlamentsledamöter uteslöts ur partiet sedan de röstat mot premiärminister Boris Johnsons brexitlinje, något hon kallar en attack på anständigheten och demokratin .

Rudd säger till tidningen att en annan orsak till beslutet är att hon inte anser att det finns bevis för att Johnson arbetar för att få till ett nytt avtal med EU, trots att han sagt att sådana förhandlingar har högsta prioritet. Slut citat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.