Mycket bra jobb av Björklöven borta i kväll, seger med 5-1 är bra

Bra jobbat av Björklöven i kväll. Karlskrona blev en mycket lättare motståndare än jag någonsin hade trott. De fick första målet men innan perioden var slut så var Löven i ledningen, en ledning som blev 1-5 mot Karlskrona. Oavsett hur spelet gick kan man inte annat säga att det var djävligt bra gjort av Björklöven som lag och det är det jag beundrar mest av kvällens match.

Jag tyckte hela laget gjorde sitt jobb men jag ger trots att försvaret och hela laget gjorde ett bra jobb en extra stjärna till målvakten och en extra stjärna även till lagkaptenen. Nu ska laget hem till Umeå för på måndag kväll är det MoDo hemma. Det är en match som få vill missa så jag hoppas på en fullsatt A3 Arena. När detta skrivs så står det 3-3 mellan MoDo mot Västervik när det är 3 minuter kvar. Den här säsongen hoppas jag att vi bryr oss inte om hur de andra lagen spelar utan det gäller för Löven att vinna sina matcher helst både borta och hemma. Löven vann helt rättvist och det är bara att gratta hela laget med sportchefen i spetsen och även Fagervall som står i båset. Seger borta med 5-1 vet jag inte om jag varit med om tidigare och detta måste vara den bästa starten gör hela laget Björklöven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.